top of page
4C2FF49B-D255-4B43-B5A5-7BD6678F5583.heic

Diensten

'The Universe is happen for you, not to you.

Maybe destiny is just the free will of the higher Self.'

Robert Edward Grant

01.

Je gaat samen met mij kijken waar je precies mee zit en tegen aan loopt. Ik maak een opzet voor jou van het traject wat we gaan bewandelen en waarin we dieper gaan kijken naar wat de mogelijke oorzaken zijn.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken.

Zoals het gebruik van systemische interventies, wandelingen maken, lichaamsoefeningen, het inzetten van paarden en uitleg en verdieping van de symboliek en betekenis van dromen en ervaringen die je hebt. 

Mijn benadering is vanuit presentie, te luisteren en te spiegelen en verbinding te maken met je innerlijk.

Zo binnen Zo buiten. We gaan ont-dekken en ont-moeten en verbinden met het hart.

Ik kijk er naar uit om dit samen met jou te gaan doen.

 

Er zijn vier mogelijkheden van Begeleiding:

02.

Je kan kiezen uit verschillende opties. Een workshop Familie Opstellingen, een workshop Leven vanuit verbinding, zingeving en kracht waarbij zowel het onderdeel Trauma als Systeem aan de orde zal komen in oefeningen en theorie.

Heb je belangstelling en wil je meer informatie, stuur me een bericht via whatsapp of email. Je kan ook je email achterlaten in het contactformulier

Dat geldt ook als je als werkgever geïnteresseerd bent in de workshop optie als Incompany. 

03.

Het online programma is een vorm van zelfhulp traject en ga je in je eigen tempo aan de slag. Je gaat je kennis en inzicht vergroten over verschillende onderwerpen als angst, stress, spanning, grenzen, onzekerheid, sombere gevoelens die je op dit moment hinderen in je dagelijkse functioneren. 

 

Met video’s, theorie, oefeningen en e-books leer je stap voor stap te kijken naar onder liggende patronen en oorzaken van klachten en krijg je meer inzicht in je meestal onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen. 

 

In het programma zit een persoonlijke sessie waarbij we bespreken wat je tegen bent gekomen en wat het programma voor je heeft gedaan. Klik verder voor meer informatie.

De verschillende programma's worden op dit moment uitgewerkt en later aangeboden. 

 

bottom of page